Om oss

Bricmate grundades 2007 och är ett svenskt företag specialiserat på granitkeramik. Vi inspireras av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det nordiska uttrycket som bas. Vårt handplockade sortiment utvecklas och anpassas organiskt, för att behålla en finstämd balans mellan trender och tidlöshet. Vi tummar dock aldrig på vår affärsidé – hög kvalitet och innovativ design. Läs mer här nedanför.

Om oss

Bricmate grundades 2007 och är ett svenskt företag specialiserat på granitkeramik. Vi inspireras av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det nordiska uttrycket som bas. Vårt sortiment utvecklas och anpassas organiskt, för att behålla en finstämd balans mellan trender och tidlöshet. Vi tummar dock aldrig på vår affärsidé – hög kvalitet och innovativ design.

För oss går kvalitet, service och hållbarhet hand i hand, det är därför vi har ett sparsmakat sortiment.
Istället för att köpa in stora mängder med lägre kvalitet, föredrar vi att tillverka våra produkter hos utvalda producenter och leverantörer som vi vet håller hög klass. Vi undviker allt som enligt oss är för konventionellt eller slätstruket, och lägger istället extra stor vikt vid att bygga ett sortiment med hög designkvalitet och många kombinationsmöjligheter.

Granitkeramik kan med sina färgtoner, texturer och mönster skapa oändliga miljöer. Vi följer inredningstrender för hela hemmet, så att vi kontinuerligt kan presentera inspirerande nyheter som väcker skaparglädje och föder idéer. Men det är din personliga smak som leder vägen till en atmosfär som passar just ditt hem, och vårt jobb är att bidra med passion, kunskap och service från början till slut för bästa resultat. Tillsammans kan vi skapa vackra rum som håller förstklassig kvalitet år efter år, det är vad vi kallar äkta hållbarhet. Välkommen!